"Бориспіль" синхронізується під МАУ - гендиректор

Понеділок, 22 травня 2017, 12:50

Міжнародний аеропорт "Бориспіль" має намір підготуватися до обслуговування майбутніх обсягів польотів свого базового перевізника - авіакомпанії МАУ.

Про це повідомив гендиректор аеропорту Павло Рябікін в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

"Перш за все, я поставив завдання синхронізувати наші інфраструктурні проекти з планами базового перевізника. Ми в своєму інфраструктурному зростанні чітко підв'язуємося під ситуацію, яка буде у них", - сказав він.

На питання про фінансування проектів він зазначив, що його джерелом, перш за все, будуть кредити.

"Частину проектів ми можемо реалізувати за рахунок власних коштів, наприклад, паркінг, перон, транзитну зону. Ми будемо вибирати найдешевше з усіх можливих джерел фінансування", - додав глава аеропорту.

Як раніше повідомлялося, аеропорт "Бориспіль" реалізує ряд інфраструктурних проектів для розвитку терміналу "D" і розширення його діяльності.

"Перш за все, мою увагу привернули ті проблеми і незручності, з якими я стикався раніше як пасажир: дискомфорт у відносинах з персоналом; дискомфорт, пов'язаний з недостатньо якісними умовами функціонування приміщення; дискомфорт, пов'язаний з тими недоробками, які були закладені в проектне рішення при створення терміналу "D", - сказав Рябікін.

Нагадаємо, міжнародний аеропорт "Бориспіль" інвестує в розвиток 6 мільярдів гривень в найближчі 5 років.