OVERTIME: ГОЛОВНЕ ЗА ВИХІДНІ

Неділя, 12 лютого 2017, 20:00

Пеня за сплачене ЖКГ і сканування сітківки замість квитків - головне за вихідні.

Про зраду:

Cлужбовці Нацполіції Києва привласнили 10 млн грн з премій поліцейських.

Начальник управління внутрішньої безпеки Державної фіскальної служби Юрій Шеремет заявив, що не бачить правопорушень у роботі заступниці керівника Одеської митниці Лариси Ареф’євої, яку було затримано на хабарі у сумі $50 тисяч восени 2015 року. 

Апеляційний суд Києва ухвалив рішення про зниження розміру застави з 50 до 10 млн гривень колишньому першому заступникові голови правління "Укргазвидобування" Вадимові Шленчаку, який є підозрюваним у "справі Онищенка".

Про ЖКГ:

За минулий рік загальна сума заборгованості населення України за оплату послуг ЖКГ збільшилася на 12,5 мільярда гривень, тобто більше ніж у два рази.

Мабуть тому нова редакція закону про житлово-комунальні послуги, яка очікує розгляду Верховною Радою, передбачає нарахування пені за несвоєчасну сплату боргу по ЖКГ в розмірі 0,1% від його суми за кожен день прострочення.

Про зарплатню:

Зарплата сімейних лікарів після реформи становитиме 11 тисяч гривень.

Найвища мінімальна зарплата в ЄС в Люксембурзі - 1999 євро.

Про технології:

Японські вчені з інституту AIST створили бджіл-дронів для штучного запилення.

Залізнична компанія Chiltern Railways з Великобританії вже півроку працює над технологією, яка скасує паперові квитки та впроваджує біометричні маркери.

Сайт Business Insider опублікував фотографію, на якій, як стверджується, зображений прототип системи доповненої реальності Magic Leap.