Білоус відповів на критику Гройсмана: у відставку не збираюся

Середа, 7 грудня 2016, 16:16

Голова Фонду державного майна Ігор Білоус повідомив, що не має наміру подавати у відставку через критику з боку прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, який заявив, що ФДМ не здатний ефективно проводити приватизацію за нинішнього керівництва.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Зрозуміло, що прем'єр незадоволений результатами. Я б теж на його місці був би незадоволений результатами. Я думаю, що у нас ще будуть дискусії з приводу того, які деталі, що власне призвело до цього", - сказав Білоус.

За його словами, на 8-9 грудня запланований брифінг, присвячений невдалому повторного конкурсу на приватизацію Одеського припортового заводу (ОПЗ), на якому будуть оголошені всі деталі.

"Ми будемо готувати звіт для прем'єра. Для нас результат конкурсу теж був сюрпризом", - зазначив голова Фонду держмайна.

Як повідомлялося, раніше Гройсман заявив про неефективність роботи Фонду державного майна України.

Як відомо, у вівторок перший заступник гендиректора ОПЗ Микола Щуріков, якого підозрюють у розтраті коштів компанії, заявив що Фонд державного майна не отримав жодної заявкина участь в конкурсі з продажу 99,567% ПАТ "Одеський припортовий завод".

Раніше, глава ФДМУ Ігор Білоус заявляв, що діалог щодо приватизації "Одеського припортового заводу" ведеться із 6-7 інвесторами.

Як відомо, 19 жовтня Кабінет міністрів схвалив умови повторного конкурсу з продажу 99,567% акцій ОПЗ і стартову ціну цього пакету на рівні 5,16 млрд гривень.

Конкурс з продажу ОПЗ (Одеського припортового заводу) не відбувся через відсутність заявок.

У серпні Хомутиннік вперше визнав, що є партнером бізнесмена Ігоря Коломойського в компанії "Укрнафтобуріння".