VimpelСom Фрідамана відкриває глобальний офіс у Львові

П'ятниця, 2 грудня 2016, 09:30

Один з найбільших міжнародних телеком-холдингів VimpelCom (власник "Київстару") готується до відкриття великого офісу у Львові.

Про це повідомив топ-менеджер однієї з конкуруючих компаній, пише liga.net.

Як з'ясувало видання, у Львові відкриється офіс VimpelCom, співробітники якого будуть відповідати за частину бізнес-процесів на ринку Євразії.

В описі вакансій сказано, що львівський підрозділ буде відповідати в цілому за 8 країн.

Відзначимо, що VimpelCom зараз працює в 14 країнах.

Як розповідає один із співрозмовників, стратегія холдингу VimpelCom зі штаб-квартирою в Амстердамі передбачає створення кількох таких бізнес-хабів для різних регіонів.

За його словами, у Росії є свій окремий офіс, який відповідає за Beeline. Азія (Бангладеш, Пакистан, Лаос), Африка (Алжир) теж обслуговуються окремо (як ринки, що розвиваються). Львівський офіс, очевидно, почне відповідати за Україну, а також Узбекистан, Киргизстан, Таджикистан, Вірменію, Грузію та Казахстан.

Згідно з інформацією на сайті холдингу, телеком-оператори з цих країн (регіон Євразія) обслуговують в цілому близько 50 млн абонентів.

Петро Чернишов поки теж небагатослівний. Він лише уточнив, що у львівському офісі буде працювати більше 100 чоловік.

Згідно із інформацією співрозмовників редакції, тут будуть зосереджені головним чином фінансові фахівці регіону Євразія.

Крім того, львівський підрозділ візьме на себе деякі функції бек-офісу холдингу.

Відкриті вакансії VimpelCom у Львові свідчать про те, що в офісі, крім фінансистів, також зосередяться функції закупівель, HR, а також підтримки персоналу.