Tesla необхідно 1,1 мільярда доларів для покриття витрат

Неділя, 7 серпня 2016, 14:15

Tesla Motors розкрили інформацію про кількість грошових коштів, необхідних автоконцерну в третьому кварталі поточного року.

Про це пише "Прайм".

За інформацією представників Tesla Motors, компанії буде потрібно 1,1 млрд доларів готівкою для покриття виплат і запланованих витрат, повідомляє агентство Reuters з посиланням на заяву, спрямовану Tesla Motors в Комісію з цінних паперів і бірж США.

Tesla Motors закінчує будівництво великого заводу Gigafactory з виробництва батарей в Неваді і веде підготовку для виробництва нового автомобіля Model 3 в наступному році. У експертів виникає питання, чи необхідно компанії більше грошей для досягнення цих цілей, пише агентство.

У липні поточного року Tesla заявила про те, що їй не вдалося досягти мети щодо поставок автомобілів другий квартал поспіль. Для того щоб виконати намічені на 2016 рік показники, Tesla необхідно поставити 50 тисяч автомобілів за друге півріччя 2016 року.

Чистий збиток (GAAP) виробника електромобілів Tesla Motors Inc. за підсумками другого кварталу 2016 року зріс на 59% - до 293 млн доларів. Чистий збиток (НЕ GAAP, з корекцією) становив 50 млн доларів, повідомила компанія.