"Нафтогаз" заплатить 48 мільйонів за аудит фінзвітності та оцінку активів

Середа, 13 квітня 2016, 19:52

НАК "Нафтогаз України" заплатить ПрАТ "Делойт енд Туш ЮСК" та ТОВ "Ернст енд Янг" 48 млн гривень за послуги з проведення аудиту фінансової звітності та оцінку активів компанії.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

Як наголошується, Міністерство економічного розвитку і торгівлі затвердило аудитора консолідованої фінансової звітності НАК "Нафтогаз України" за 2015-2016 роки відповідно до міжнародних стандартів фінансової звітності.

"Незалежним аудитором обрано компанію ПрАТ "Делойт енд Туш ЮСК", що входить в мережу Deloitte Touche Tohmatsu Limited, яка входить до четвірки найбільших аудиторських фірм світу", - повідомляє прес-служба.

Згідно з повідомленням, аудитора було обрано шляхом проведення відкритих конкурсних торгів. Вартість пропозиції компанії становила 32,48 млн гривень.

"Для складання консолідованої фінансової звітності за 2015 рік буде також залучено незалежного оцінщика для визначення справедливої вартості активів "Нафтогазу" та підприємств, в яких компанії належить не менше 51% акцій", - заявили у компанії.

"За результатами відкритих торгів незалежним оцінювачем обрано було обрано ТОВ "Ернст енд Янг", що входить в глобальну мережу EY. Запропонована вартість послуг компанії становила 15,80 млн гривень", - йдеться у повідомленні.

Економічна правда