"ПриватБанк" запустив сервіс для електронного документообігу

Четвер, 10 березня 2016, 11:34

"ПриватБанк" запустив новий сервіс - "Папка24", що дозволяє представникам українського бізнесу обмінюватися документами в електронній формі.

Про це повідомляє прес-служба банку.

Метою створення сервісу було спрощення і прискорення документообігу між представниками бізнесу.

"Як зараз компанії зазвичай підписують між собою договори, акти та інші документи? Роздруковують їх в подвійному екземплярі і обмінюються ними через кур'єра. З Папка24 Ви просто завантажуєте документ, в пару кліків накладаєте на нього електронно-цифровий підпис (ЕЦП), відправляєте його контрагенту, який також його підписує", - зазначає, IT-директор ПриватБанку Дмитро Дубілет.

Як зазначається, Папка24 відкрита для всіх ПП і юросіб України, не тільки клієнтів ПриватБанку.

Сервіс безкоштовний і працює з усіма основними видами ключів ЕЦП - податкової, мін'юсту, ПриватБанку та багатьох інших.

Папка24 дозволяє зберігати і систематизувати за допомогою ярликів документи на своїх серверах, які зберігаються в потрійному екземплярі, або завантажити їх на свій комп'ютер з накладеними ЕЦП.

За словами творців сервісу, ніяких проблем з перевіряючими органами через відсутність документів у паперовому вигляді виникнути не повинно.

"А якщо все ж якийсь чиновник не задовольниться електронним документом, для таких випадків створено спеціальний e-mail sos@papka24.com.ua, куди бізнесмени можуть поскаржитися", - сказано в повідомленні.

41,66% акцій "Приватбанку" належать бізнесменові Ігорю Коломойському, 33,2525% - бізнесменові Геннадію Боголюбову, 16,6923% - компанії Тriantal Investments Limited (Кіпр).

Економічна правда

Підписуйтесь на наші push-повідомлення, щоб першими дізнаватися про появу нових матеріалів. Ми обіцяємо надсилати тільки дійсно важливі повідомлення.