Мінекономіки оголосило конкурс на посаду голови "Укрспирту" та "УЗ"

Четвер, 25 лютого 2016, 18:50

Комісія міністерства економічного розвитку та торгівлі оголосила конкурс на посаду голови ДП "Укрспирт" та посаду голови ПАТ "Українська залізниця".

Про це йдеться у повідомленні прес-служби міністерства.

Як зазначається, кандидат має ретельно вивчити фінансову документацію підприємства та всю наявну інформацію, розуміти проблеми підприємства та запропонувати шляхи їх вирішення.

Крім того, підготувати підприємство до приватизації та забезпечити операційну та фінансову стійкість підприємства.

У прес-службі зазначили, що заяви про участь у конкурсному відборі та інші необхідні документи приймаються з 25 лютого 2016 року до 18.00 17 березня 2016 року.

Кандидат на посаду голови "Українська залізниця" повинен сформувати довгострокову стратегію розвитку залізниць України і дорожню карту реалізації даної стратегії, а також розробити і послідовно втілити план заходів щодо зниження витрат і оптимізації бізнес-процесів.

Крім того, запровадити сучасну систему комплексних і внутрішніх контролів та реалізувати план антикорупційних дій.

Заяви про участь у конкурсному відборі та інші необхідні документи приймаються з 25 лютого 2016 року до 16.00 25 березня 2016 року.

Нагадаємо, 16 листопада 2015 року Міністерство аграрної політики та продовольства оголосило повторний конкурс на посаду директора ДП "Укрспирт".

Як відомо, главу "Укспирта" не можуть призначити вже більше ніж півроку.

На фінальному етапі другого конкурсу один з кандидатів на посаду голови держпідприємства "Укрспирту" Роман Іванюк відкликав свою кандидатуру з конкурсу.

Після цього міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавичус заявив, що конкурс на посаду глави "Укрспирту" буде знову перезапущений.

Економічна правда

Підписуйтесь на наші push-повідомлення, щоб першими дізнаватися про появу нових матеріалів. Ми обіцяємо надсилати тільки дійсно важливі новини.