Фонд гарантування просить вкладників "Дельта Банку" прийти по свої гроші

Четвер, 25 лютого 2016, 14:08

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб просить вкладників "Дельта Банку" звернутися до банків-агентів для отримання гарантованої суми.

Про це йдеться у повідомленні Фонду.

"Незважаючи на те, що на сьогодні у сумарному вираженні виплачене відшкодування становить 15,39 млрд гривень, або 95,9% від загальної гарантованої суми "Дельта Банку", ще 317 тисяч вкладників не звернулись за відшкодуванням", - повідомляє прес-служба.

Як наголошується, для отримання коштів потрібно до 4 квітня 2016 року включно звернутись з паспортом та ідентифікаційним номером до установ банків-агентів АТ "Ощадбанк", АБ "Укргазбанк" та АТ "Укрексімбанк".

Фонд наголошує, що на даному етапі подавати індивідуальні звернення потрібно виключно для виплати коштів на підставі свідоцтва про право на спадщину.

Як відомо, Нацбанк 2 вересня за пропозицією Фонду гарантування вкладів фізосіб ухвалив рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію "Дельта Банку", який належить Миколі Лагуну.

2 березня НБУ визнав "Дельта Банк" неплатоспроможним.

Економічна правда

Підписуйтесь на наші push-повідомлення, щоб першими дізнаватися про появу нових матеріалів. Ми обіцяємо надсилати тільки дійсно важливі повідомлення.