"Ощадбанк" запустив новий сайт

Вівторок, 2 лютого 2016, 13:42

У вівторок, 2 лютого, розпочав роботу новий сайт державного "Ощадбанку".

Про це йдеться у прес-релізі банку.

Як наголошується, головна відмінність цього ресурсу - принципово нова клієнтоорієнтована концепція. Сайт повністю спрямовано на зручність подання інформації та продаж банківських продуктів всім категоріям клієнтів. 

"За останні два роки "Ощадбанк" зробив вагомий крок вперед у напрямі розвитку дистанційного банкінгу. Завдяки онлайн-сервісам клієнти мають змогу поповнити мобільний, здійснити оплату комунальних рахунків,  Інтернету, кабельного телебачення тощо", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі зазначили, що в оновленому інтерфейсі користувачам пропонуються зручні калькулятори та заявки на продукти, швидку навігацію, можливість одразу замовити консультацію, розрахувати відсоткову ставку по кредиту або депозиту.

"Також незабаром з’явиться можливість отримувати попередні рішення стосовно кредитоспроможності та багато іншої корисної інформації", - заявили у банку.

"Новий сайт Ощадбанку - це фактично народження нового банку, принципово нова філософія Ощаду в наданні банківських послуг онлайн, що кілька років тому сприймалось як фантастика", - зазначив голова правління банку Андрій Пишний.

За його словами, стратегічний наголос робиться на доступності й зручності онлайн-комунікації, коли "Ощадбанк" 24 години на добу 7 днів на тиждень може бути в телефоні чи персональному комп’ютері кожної людини, яка цього забажає.

"Саме тому ми створили зручний, інформативний і максимально доступний для розуміння сайт. На  ньому актуальна інформація про наші продукти і послуги, а також про діяльність банку та плани на майбутнє", - повідомив Пишний.

Як відомо, 100% акцій ПАТ "Ощадбанк" перебувають у державній власності.

За даними НБУ, на 1 квітня за розміром активів банк займав третє місце (150,8 млрд гривень) серед 133 діючих банків.

Економічна правда