Відкликаний "Самопоміччю" аграрний міністр натякнув, що не збирається йти у відставку

П'ятниця, 22 січня 2016, 22:54

Міністр аграрної політики та продовольства Олексій Павленко каже, що рішення політради партії "Самопоміч" про його відкликання з посади відбулося без консультацій з ним і наголошує, що у нього немає кулуарних зобов'язань.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні мене вразила заява Політради партії "Самопоміч", оскільки партія завжди високо оцінювала роботу моєї команди. Консультації із цього питання зі мною не велися", - наголосив міністр.

"Я не є членом будь-якої партії і не входжу ні в які партійні органи. У мене немає жодних кулуарних зобов’язань. В мене тільки одна політика – аграрна", - додав він.

Павленко не уточнив перед ким саме у нього немає зобов'язань.

Я займався і буду займатись єдиною політикою – аграрною. Я пішов працювати в Уряд після нашої спільної перемоги у Револю...

Опубліковано Олексій Павленко 22 січня 2016 р.

Також він заявив, що за час його роботи міністерство провело успішні реформи.

"Їх визнали усі: бізнес, громадськість, експерти, європейська та міжнародна спільнота. І президент, і прем’єр-міністр підкреслюють вагомість агросектору для розвитку економіки України. Моя команда відчуває цю підтримку. За всіма рейтингами Мінагрополітики – лідер з реалізації реформ", - наголосив він.

Як відомо, в п'ятницю Рада партії "Самопоміч" прийняла рішення про відкликання міністра АПК. Про це повідомив лідер фракції у парламенті Олег Березюк.

Нагадаємо, Олексій Павленко отримав посаду міністра за квотою партії "Самопоміч". За словами народного депутата "Самопомочі" Івана Мирошниченка, сам він рекомендував Павленка на цю посаду. 

Економічна правда