Мінагрополітики обрало керівників 16 держпідприємств

Понеділок, 28 грудня 2015, 18:37

Конкурсна комісія Мінистерства аграрної політики та продовольства обрала 16 керівників державних підприємств.

Про це повідомляє прес-служба Мінагрополітики.

"Головне завдання, яке стоїть перед обраними переможцями – підготовка до процесу приватизації ДП, які вони очолюватимуть", - сказано у повідомленні.

Новими директорами стануть: в ДП "Дніпровське" - Юрій Кондратенко; в ДП "Генічеський сольовий завод" - Микола Іващенко; в ДП "Харківцукорзбут" - Олег Василенко; в ДП шовкорадгосп "Апостолівський" - Андрій Зановський; в Державний Миргородський гренажний завод – Анастасія Саєнко.

В "Український державний конструкторсько-технологічний інститут транспорту АПК" - Валерія Горлова; в "Сумський державний селекційний центр" - Віктор Соболь; в "Радгосп "Виноградна долина" - Микола Підгородинський; в ДП "Агроспецсервіс" - Олександр Осадчий; в ДП "Понінківське" - Максим Об'єдков; в "Дніпропетровський експериментальний виноробний завод" - Володимир Сікідін.

В ДП "Черкаський консервний комбінат" - Ігор Кобилянський; в ДП "Апостолівське підприємство по племінній справі в тваринництві" - Роман Дудник; в ДП шовкорадгосп "Шотівський" - Дмитро Хураскін; в "Генічеський виноробний завод" -Василь Білик; в ДП "Нігинський кар’єр" - Олександр Коржов.

Економічна правда