У Харківській ОДА відхрестилися від порушення справи проти депутата "Самопомочі"

Понеділок, 28 грудня 2015, 12:54

Голова Харківської ОДА Ігор Райнін повідомив, що заяви щодо порушення кримінальної справи проти народного депутата від "Самопомочі" Романа Семенухи повна брехня.

Про це йдеться у тексті заяви, яка розміщена на сторінці радника Райніна Юрія Чевордова в Facebook.

В средствах массовой информации появилась информация об уголовных делах в отношении народных депутатов и депутатов местн...

Опубликовано Юрием Чевордовым 27 декабря 2015 г.

"Що стосується народного депутата Романа Семенухи, то заяви щодо порушення проти нього кримінальної справи повна брехня, і правоохоронці мені вже про це доповіли. Якщо ж народний депутат асоціює себе з конкретною бізнес-структурою, то це зовсім інша розмова і фактично є власним підтвердженням ведення бізнес-діяльності і свідчить про його тісний зв'язок з бізнес-структурами, які можливо йому підконтрольні", - написав голова ХОДА.

Нагадаємо, раніше народний депутат ВР від "Самопоміч" Роман Семенуха повідомив, що губернатор Харківської області дав команду прокурору області, керівництву обласної ДФС та податкової міліції порушити кримінальні справи, пов'язані з народними депутатами "Самопомочі" та бізнесменом Всеволодом Кожемяко.

Економічна правда