Apple дозволила фанатам заздалегідь оплачувати майбутні iPhone

П'ятниця, 11 вересня 2015, 13:22

Компанія Apple надала шанувальникам iPhone нову можливість отримати нову модель замість старої, оформивши місячну підписку за програмою iPhone Upgrade.

Послуга була анонсована на презентації iPhone 6s і iPhone 6s Plus в Сан-Франциско.

Кожен покупець iPhone, бажаючий зробити апгрейд одночасно з виходом нової моделі може підписати контракт, в рамках якого він зобов'язується виплачувати як мінімум 32 долара щомісяця.

У підсумку він зможе не пропустити жодного поновлення і наступного року отримає iPhone нового покоління відразу після релізу.

Послуга доступна поки що тільки на території США, але незабаром її географія буде розширена.

Заплативши 32 долара за перший місяць, користувач отримає в своє розпорядження iPhone 6s базової версії на 16 ГБ. Для 64-гігабайтної модифікації сума щомісячного внеску становитиме 36,58 долара, для 128-гігабайтної - 40,75 долара.

Для iPhone 6s Plus вартість передплати на 4 долари вище - 36,58 долари, 40,75 долари і 44,91 долари відповідно. Через 12 місяців iPhone можна буде поміняти на новий.

Дія підписки розрахована на 24 місяці. При отриманні нового iPhone користувач може за бажанням оновити її терміни. Також в підписку входить розширений пакет послуг гарантійного сервісу AppleCare+.

macdigger.ru