"Атласджет Україна" перенесла запуск рейсів на початок зими

П'ятниця, 7 серпня 2015, 13:21

ТОВ "Авіакомпанія" Атласджет Україна " змінила плани початку польотів і буде запускати рейси на початку зимового сезону IATA, а не на початку вересня, як планувалося.

Про це наголошується на сторінці компанії в мережі Facebook, передає "Інтерфакс-Україна".

"Початок виконання рейсів Atlasglobal було відкладено через перегляд розкладу польотів компанії", - йдеться в повідомленні.

Так, рейси в напрямках Харків-Стамбул, Стамбул-Львів і Запоріжжя-Стамбул будуть розпочаті пізніше анонсованих раніше дат, зокрема: з Харкова до Стамбула з 28 вересня 2015 року, із Запоріжжя в Стамбул з 12 жовтня 2015 року та з Львова до Стамбула з 26 жовтня 2015 року.

"Авіакомпанія гарантує повну компенсацію або заміну квитка на іншу дату для пасажирів, що вже купили квитки", - йдеться в повідомленні.

Як повідомив партнер юридичної фірми "Анте" Андрій Гук, перенесення початку польотів пов'язане з технічними причинами, зокрема, турецька компанія Atlasglobal має власну систему продажів ADS, і в такий короткий термін вона не змогла укласти договори і налагодити роботу в Україні.

"Крім того, мало часу для рекламної кампанії, було прийнято рішення перенести початок активних регулярних польотів", - сказав Гук.

Авіакомпанія "Атласджет Україна" була зареєстрована в Україні 13 вересня 2013, 2 квітня 2014 отримала ліцензію на виконання регулярних пасажирських авіаперевезень від Державної авіаційної служби України.