"Інтертелеком" обіцяє до кінця літа роздати Wi-Fi у швидкісних поїздах

Середа, 8 липня 2015, 19:05

23 червня 2015 року національний 3G оператор "Інтертелеком" став переможцем відкритого тендеру "Української залізничної швидкісної компанії" з відбору провайдерів для поставки інтернет-послуг у поїздах.

Про це йдеться у прес-релізі компанії.

"Бездротовим високошвидкісним інтернет-доступом від "Інтертелеком" будуть забезпечені склади класу Інтерсіті та Інтерсіті+", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, високошвидкісні поїзди Інтерсіті та Інтерсіті+ почали курсувати в Україні в 2012 році та на сьогоднішній день працюють на дев'яти напрямках, перевозячи понад 14 тисяч осіб щодня.

Салони поїздів класу Інтерсіті відрізняються підвищеною комфортністю та високою якістю сервісу. Пасажири проводять в дорозі до 8 годин на найбільш далеких напрямках.

"Безкоштовний Wi-Fi інтернет від "Інтертелеком" вже працює на двох складах поїздів. До кінця серпня оператор планує надати інтернет-доступ пасажирам всіх швидкісних поїздів Інтерсіті+. Інтернет-серфінг не обмежується по трафіку або часу", - повідомляє прес-служба.

У компанії повідомили, що оператор вже забезпечив інтернет-доступом громадський транспорт у 11 регіонах. Два інших напрями, в яких реалізується програма інтернетизації, стосуються зон HotSpot та надання інтернет-доступу у віддалених куточках країни.

"Сьогодні по всій країні працює понад 700 громадських Wi-Fi зон. А завдяки території покриття, що охоплює більше 14 тисяч населених пунктів, особистим доступом до 3G інтернету можуть користуватися до 82% українців", - йдеться у прес-релізі.

Компанія "Інтертелеком" займає 4 позицію серед мобільних операторів зв'язку в Україні. Оператор надає послуги мобільного зв'язку, фіксованого зв'язку, міжнародного зв'язку і 3G інтернет доступу за технологіями CDMA EV-DO Rev.A і CDMA EV-DO Rev в у всіх регіонах України.