Банк Жеваго збільшив статутний капітал на 58%

Вівторок, 30 червня 2015, 14:54

Банк "Фінанси та Кредит" збільшив статутний капітал на 1,972 млрд грн, або на 57,7% - до 5388 млн грн шляхом приватного розміщення допемісії акцій за прискореною процедурою.

Про це повідомили в прес-службі банку, передає "Інтерфакс-Україна".

"30 червня банк "Фінанси та Кредит" завершив внесення до статутного капіталу коштів на суму 1,972 млрд грн", - сказав представник прес-служби.

За його словами, банк провів приватне розміщення додаткових акцій номінальною вартістю 0,5 грн серед діючих акціонерів: за результатами збільшення статутного капіталу структура акціонерного капіталу не змінилася.

Раніше повідомлялося, що участь в приватному розміщенні акцій, крім діючих акціонерів, братимуть компанії Forth Аsset Management Limited і Bloomshine Limited (усі - Великобританія).

Як повідомлялося, в поточному році банк вже збільшив статутний капітал на 22%, або на 616,4 млн грн - до 3,416 млрд грн.

За даними банку, кінцевим власником компаній "Асканія" і F & C Realty виступає український бізнесмен, народний депутат Костянтин Жеваго.

Нагадаємо, раніше Національний банк надав ПАТ "Банк Фінанси та кредит" стабілізаційний кредит на суму 750 мільйонів гривень строком на два роки.