Гривня на "Українській біржі" за тиждень зміцнилася на 3,26% до 22,25 за долар ®

Понеділок, 25 травня 2015, 13:03

За результатами тижня, з 18 по 22 травня , котирування доларового контракту на "Українській біржі" завершилися зміцненням гривні на 3,26% до 22,25 за долар.

Про це повідомляє "Українська біржа".

Торги ф'ючерсом долар - гривня на "Українській біржі" проводяться з початку року. На поточний момент до торгів підключені вже понад 10 000 приватних інвесторів.

 

 "Торгівля доларовим контрактом дозволяє отримувати дохід як на зниженні так і на зміцненні гривні",  - коментує Бердічевський Віталій, керівник відділу роздрібних продажів інвестиційної групи АРТ КАПІТАЛ.

На зміцнення гривні впливає відносний спокій на Сході України та активна позиція НБУ, що підкріплена траншами міжнародних донорів.

Можливість отримати дохід на зростанні гривні вбудовано у специфікацію контракту - долар гривня на "Українській біржі".

Для цього трейдер продає контракти, яких в нього немає, а після зниження ціни відкупає контракти назад та закриває угоду. Такі угоди прийнято називати "короткими"  (від англ. "short").

Переваги доларового контракту  для приватних інвесторів полягають у вбудованому плечі 1 до 5 та простішому розумінні курсоутворення.

"Про перспективи  долару пишуть багато експертів, розмовляють на роботі та на кухні вдома.
При цьому офіційно займатися валютними контрактами тепер можуть не тільки трейдери банків, але й приватні інвестори через ліцензованого брокера", - резюмує Бердічевський Віталій.

Отримати безкоштовну консультацію щодо відкриття рахунку та навчання трейдингу можливо у відділі по роботі з приватними клієнтами АРТ КАПІТАЛ.

На правах  реклами