Журналістам вдалося дізнатися, як вигідно купити квартиру у Вишневому®

П'ятниця, 24 квітня 2015, 11:00

Продаж квартир у Києві навесні стала проходити набагато активніше, ніж це було в зимовий період. За березень місяць було зареєстровано 477 угод купівлі нерухомості, більше половини угод припадало на вторинний ринок, у той час як за останні роки, з продажу лідирували квартири в новобудовах. Експерти пояснюють це тим, що з початку весни почала зміцнюватися українська валюта.

 Цього року продаж квартир в Києві на вторинному ринку оцінюється в півтора рази дорожче, ніж на первинному. Середня вартість одного метра квадратного квартири в новобудовах знаходиться на рівні 25 тисяч гривень, в той час як вже готові б/у квартири обійдуться в середньому в 39 тисяч за один квадратний метр. Набагато менша різниця спостерігається в дешевих районах міста, де середня вартість квадратного метра 17 і 23 тисячі гривень відповідно.

Журналістам вдалося знайти вигідну альтернативу, виявляється на сьогоднішній день дуже вигідно Купити квартиру у Вишневому (це 3 км від Києва). У цьому плані безумовно лідером виявився ЖК "Евромісто" 16000 грн за кв.м. вже в ГОТОВОМУ будинку! Тепер будь-хто може без жодного ризику купити квартиру і відразу заселитися, не чекаючи поки добудують їх будинок.

В ЖК "Евромісто" - рівень  життя  та кількість елементів інфраструктури,  для мешканців комплексу, дійсно вражає, відчувається європейський стиль

ЖК "Евромісто"

Для дорослих:
Піцерія, салон краси, банки, супермаркети. 
СПОРТ: Басейн, футбольні та тенісні майданчики, секції боксу та кікбоксінгу, тренажерний та фітнес зали, йога, танцювальні зали, степ-аеробика, TRX, TBW, сауна

Для дітей:
Школа раннього розвитку, футбол, баскетбол, плавання

Школа бойових мистецтв: секції боксу, кікбоксингу, тайського боксу (muaythai), карате-кобудо і ММА (змішані єдиноборства), тренування з самбо і капоеро.

Танцювальний клуб:  KIDS Dance, SPORT Dance, CONTEMPORARY Dance, FREESTYLE
Фітнес для тинейджерів та йога для дітей
Розвиваючі програми: в гостях у казки, творча майстерня, юний художник, юний актор

Для мам і немовлят:

Після родова реабілітація

АКВА ПРОГРАМА - МАМА + Я (грудничкове плавання)

Згідно останнім тенденціям, ціни на нерухомість в новобудовах і раніше ставали вище, і будуть рости далі. Це пов'язано з постійним подорожчанням будівельних матеріалів та комунальних послуг. Ціни на квартири вторинного ринку будуть залишатися на одному рівні, якщо ситуація на валютному ринку і далі буде стабільною.

Більшість продавців продовжують формувати ціни на нерухомість в доларах. Але з початку березня тринадцять відсотків власників однокімнатних квартир встановлюють ціни в гривні. Таких продавців стає більше і в сегменті багатокімнатних квартир. Експерти стверджують, що таких продавців буде небагато до тих пір, поки фінансовий сектор нашої країни остаточно не стане стабільним.

Втім, формування ціни в гривні привертає можливих покупців саме до подібних пропозицій, оскільки вони вибирають об'єкт, не звертаючи уваги на зміни курсів валют, вважають фахівці з нерухомості. Багатьох продавців влаштовує продаж квартири в Києві за національну валюту, так як за неї вони будуть оплачувати свою покупку в новобудові, тим самим прискорюючи процес угоди через відсутність необхідності пошуку варіантів подвійної конвертації в іноземну валюту.

За прогнозами, доларові ціни на квартири будуть зменшуватися протягом усього року. Вже сьогодні покупцям вдається знизити ціну на 10-15 відсотків шляхом торгів.

На правах реклами