life:) оплатив 3G-ліцензію

Четвер, 19 березня 2015, 17:27

Оператор мобільного зв’язку life:) провів повну оплату за 3G-ліцензію, яку він виграв у результаті тендерних торгів у лютому.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

Згідно із повідомленням, 19 березня оператор life:) перерахував до бюджету України разовим платежем 3,355 мільярди гривень.

Таким чином, life:), який виграв лот №1 на тендері, став також першим переможцем 3G-аукціону, який оплатив довгоочікувану ліцензію та отримав ліцензійні документи для повноцінної роботи в новому стандарті зв’язку.

"Ми раді зробити свій інвестиційний внесок в розвиток України і готові продовжувати підтримувати її економіку, створюючи кращу 3G-мережу і надаючи українцям очікувану послугу. life:) запустить нове покоління зв’язку в найближчі місяці, і ми віримо, що вона принесе якісно новий рівень життя в країну, а також стане гарним поштовхом для подальшого розвитку економіки", - прокоментував в. о. Головного виконавчого директора Ердал Яйла.

Нагадаємо, що 23 лютого life:) виграв лот №1, котрий забезпечить оператору частоти в діапазоні 1920-1935/2110-2125 МГц. Із використанням цього ресурсу компанія планує розвивати нове покоління зв’язку і надавати послугу 3G абонентам по всій Україні за привабливими тарифами.

Економічна правда