Міненерговугілля обіцяє шахтарям погасити заборгованість по зарплаті

Понеділок, 9 лютого 2015, 09:28

Міністерство енергетики та вугільної промисловості обіцяє, що заборгованість із заробітної плати за грудень перед шахтарями державних шахт буде повністю погашена до 20 лютого.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства за результатами робочої поїздки міністра енергетики та вугільної промисловості Володимира Демчишина у Волинську область.

"Розрахунки вже почали здійснюватися, до 20 лютого борг за грудень буде повністю погашений", - цитує слова міністра прес-служба.

За словами Демчишина, на даний момент Міністерство вирішує питання запровадження чітких механізмів розрахунків на ринку електроенергетики, які дозволять своєчасно розраховуватися за поставлене вугілля в подальшому.

Також Міненерговугілля має намір максимально завантажити виробничі потужності теплових електростанцій, що працюють на вугіллі газової групи, а після закінчення опалювального сезону провести модернізацію ТЕС і збільшити кількість енергоблоків, які споживають вугілля з Львівсько-Волинського басейну.

Як повідомлялося, Міненерговугілля обіцяло, що 2-6 лютого розпочнеться процес погашення заборгованості із заробітної плати шахтарям за грудень 2014 року.

Українські новини