Міненерговугілля затвердило перелік електрогенерації в зоні АТО

Понеділок, 23 лютого 2015, 12:52

Міністерство палива та енергетики України затвердило перелік електрогенеруючих установок, розташованих на тимчасово непідконтрольних Україні територіях.

Відповідний перелік затверджено наказом профільного міністра Володимира Демчишина №100 від 18 лютого, передає "Інтерфакс-Україна".

На непідконтрольних Україні територіях, зокрема, знаходяться Старобешівська ТЕС (ПАТ "Донбасенерго") і Зуєвська ТЕС (ТОВ "ДТЕК Східенерго"), Зуївська експериментальна ТЕЦ, енергоустановки "Донецького метзаводу", "Ясиновського коксохімічного заводу", "Алчевського коксохімічного заводу" , "Горлівського коксохізавода", "Макіївського метзаводу", "Алчевського меткомбінату", "Єнакіївського метзаводу", когенераційна установка "Макіївкоксу".

Крім того, до переліку включені енергогенеруючі об'єкти ТЕЦ ВАТ "Силур", концерну "Стирол", комбінату "Каргіл" та "ТПК Укрсплав".

На тимчасово непідконтрольних Україні територіях знаходяться чотири ВЕС - Лутугінська, Краснодонська, Новоазовська і "Вітроенергопром".

Як повідомлялося, НКРЕКУ постановою №158 від 2 лютого 2015 зупинила розрахунки з енергогенерацією у тимчасово непідконтрольній Україні зоні.