Аксьонов: влада Криму поки немає претензій до "Укртелекому" Ахметова

Четвер, 25 вересня 2014, 13:56

У кримської влади поки немає претензій до роботи "Укртелекому" на території республіки.

Про це заявив журналістам т.в.о. голови Криму Сергій Аксьонов, пише "ИТАР-ТАСС".
 
"Працюють в штатному режимі, провели перереєстрацію. Дмитро Полонський (міністр внутрішньої політики, інформації та зв'язку Республіки Крим) моніторить ситуацію щоденно та з виплатою зарплат співробітникам", - сказав Аксьонов.

Аксьонов додав, що після переговорів компанія погодилася до 1 жовтня надавати послуги навіть без оплати з боку абонентів.

На запитання журналіста про те, що "Укртелеком" заперечує факт перереєстрації Аксьонов відповів, що якщо вона не буде повністю проведена, то будуть вжиті заходи "примусового характеру".

Раніше керівник управління Роскомнадзору по Криму і Севастополю Сергій Худолей повідомив, що "Укртелеком" пройшов перереєстрацію для роботи на території півострова.

"Укртелеком" уклав договір з фірмою "Наштелеком", яка зареєстрована як юридична особа РФ. Ну і решта - залишається справою техніки ", - сказав він.

"Укртелеком" - українська телекомунікаційна компанія, що працює на ринку фіксованого і стільникового зв'язку. Число абонентів фіксованого зв'язку оператора перевищує 10 млн.

З 4 жовтня 2013 року "Укртелеком" стала частиною Групи "Систем Кепітал Менеджмент", підконтрольній бізнесмену Рінату Ахметову.