Motorola анонсувала свій "розумний годинник" Moto 360

Неділя, 29 червня 2014, 15:13

На офіційному відео від Motorola показано третій пристрій дебютної хвилі Смарт-Вотч на базі платформи Android Wear - Moto 360.

Про це пише macdigger.ru.

Зовні Moto 360 сильно відрізняються від інших "розумних" годинників, володіючи корпусом у вигляді диска з нержавіючої сталі і шкіряним ремінцем.

 

"Циферблат" являє собою екран, причому він не має рамки, займаючи майже весь простір всередині сталевого кільця.

Платформа Android Wear наділяє годинник безліччю функцій. Прямо із зап'ястя можна викликати таксі і оплачувати покупки в інтернет-магазинах (наприклад, можна замовити піцу одним "тапом" по циферблату), управляти відтворенням музики, отримувати SMS, читати повідомлення в Hangouts і Facebook і звірятися з маршрутами на карті.

За допомогою голосових команд власник годинника може створювати нотатки і заводити події в календарі. Коли оповіщення відхиляють з годинника, воно пропадає і зі смартфона.

 

Робочі області прокручуються свайпами по вертикалі і горизонталі. Свайп вниз переведе годинник в режим "Не турбувати". Платформа для носіння пристроїв Google сумісна як з круглими, так і з прямокутними дисплеями.

Даних про ціну Moto 360 поки немає, але компанія обіцяє почати продажі цього літа. Очевидно, тоді з'явиться ціна і будуть названі остаточні специфікації пристрою.

Поки відомо, що діаметр екрану дорівнює 1,8 дюйма, годинник у водонепроникному корпусі і підтримує бездротову зарядку.