НБУ ввів тимчасову адміністрацію в "Старокиївському банку"

Середа, 18 червня 2014, 12:31

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб рішенням від 17 червня 2014 ввів тимчасову адміністрацію в "Старокиївський банк".

Про це йдеться у повідомленні Фонду.

"На підставі постанови НБУ від 17 червня "Про віднесення ПАТ "Старокиївський банк" до категорії неплатоспроможних", виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізосіб прийнято рішення про запровадження з 18 червня тимчасової адміністрації", - йдеться у повідомленні.

Уповноваженою особою Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на  тимчасову адміністрацію в ПАТ "Старокиївський банк" призначено провідного професіонала з питань врегулювання неплатоспроможності банків відділу запровадження процедури тимчасової адміністрації та ліквідації департаменту врегулювання неплатоспроможності банків Пантіну Любов Олександрівну.

Тимчасову адміністрацію в ПАТ "Старокиївський банк" запроваджено строком на 3 місяці з 18 червня по 18 вересня 2014 року.

Нагадаємо, що Фонд гарантування 26 травня ввів тимчасову адміністрацію в "Південкомбанк", 22 травня - в "Промекономбанк", 24 квітня - в "Інтербанк", 14 березня - в банки "Форум" і "Меркурій", 3 березня - "Брокбізнесбанк" і "Реал Банк", 17 січня - банк "Даніель", 29 травня в "Західінкомбанку".