Облгазам наказали прибрати посередників із закупівель

Понеділок, 17 березня 2014, 19:30

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики закликала облгази вжити заходів для виведення посередників з процесу постачання матеріально-технічних ресурсів.

Про це повідомляє прес-служба НКРЕ.

"Вжити заходів для виведення посередників з процесу постачання матеріально-технічних ресурсів, послуг виробничого та невиробничого змісту", - зазначає прес-служба.

Також облгази зобов’язали забезпечити перегляд умов укладених договорів на постачання ресурсів, послуг виробничого та невиробничого змісту за для зменшення вартості зазначених договорів, зокрема в частині зниження цін закупівлі ресурсів, робіт та послуг із збереженням їх обсягів та якості та здійснення таких закупівель на тендерній основі керуючись мінімальним рівнем ринкових цін.

"Вжити заходів щодо відповідної оптимізації інвестиційних програм на 2014 рік, зокрема суттєвого скорочення закупівель легкових автомобілів, що обслуговують апарати підприємств, меблів, обчислювальної техніки, ремонтів офісних приміщень, засобів мобільного зв’язку, тощо",  - йдеться в повідомленні.