Для автопарку Кабміну замовили палива майже на 4 мільйони

П'ятниця, 14 березня 2014, 11:47

Автопідприємство Господарсько-фінансового департаменту СКМ за результатами тендеру уклало угоди з ТОВ "Техойл" на постачання палива на загальну суму 3,92 млн гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Упродовж року "Техойл" одесита Віталія Пащенка постачатиме урядовому автопарку бензин А-95 (274 тис л по 9,6 гривень за літр) А-98 (80,3 тис л по 10,98 гривень за літр), А-92 (12,9 тис л по 9,45 гривень за літр), а також дизельне пальне (33 тис л по 8,8 гривень за літр), частково наливом бензовозними партіями, частково по талонах.

Окрім закупівлі пального цього року вже укладено договір на охорону автопідприємства за 660 тис грн., та комунальні послуги.

Окрім того наразі тривають тендерні процедури на замовлення техогляду й ремонту для автівок Кабміну (очікувана вартість 1,93 млн гивень), постачання деталей о них (1,2 млн гривень), а також шин (1 млн гривень).

Таким чином, за умови завершення усіх перерахованих тендерів укладенням договорів, витрати на міністерський автопарк цього року складуть щонайменше 9,6 млн гривень.

Нагадаємо, 5 березня новий прем’єр-міністр Арсеній Яценюк анонсував значне скорочення автопарків державних установ.

Згідно з проектом урядової постанови, у кожному міністерстві залишиться по одному автомобілю для керівників. За словами міністра фінансів Олександра Шлапака, це є європейською практикою. Загалом планується продати близько 1500 автомобілів, які нині обслуговують чиновників.