У Кернеса розпиляли чверть мільйона на охорону центру для безробітних

Понеділок, 10 березня 2014, 09:14

Харківський міський центр зайнятості Державного центру зайнятості Мінсоцполітики України 25 лютого уклав угоду з ТОВ "Безпека-Сервіс" на послуги охорони.

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель", передають "Наші гроші".

Як зазначається, вартість угоди становить 0,22 мільйона гривень.

Підрядник має забезпечити 14688 годин охорони протягом року. Планується встановити два цілодобових пости.

За інформацією видання, фірма "Безпека-Сервіс" належить ТОВ "Консалтинговий центр право та аудит", яким володіють Тетяна Дзіна і ПП "Стандарт" Вікторії Жаркової. Першозасновниками фірми були Олексій Виногородський і Олександр Кравченко.

Відомо, що Тетяна Дзіна у свій час була зареєстрована за однією домашньою адресою з Вірою Поповою, яка є директором ТОВ "Пульт-Город", що було єдиним конкурентом на торгах з різницею пропозицій 1%.

Кінцевим власником "Пульт-Город" є ТОВ "Охорона Гарант" Олексія Виногородського і Олександра Кравченка.

"Охорона Гарант" зареєстрована за однією адресою з переможцем тендеру "Безпека-Сервіс". Також у тендерній документації "Безпека-Сервіс" вказала номер телефону, який, за інформацією держреєстру, є контактним для "Охорона Гарант" - (057) 754-67-73.

Цим же телефоном користується і ТОВ "Охрана-Сервіс" родини Симов’янів, які контролюють харківський банк "Грант". Директором "Охрана-Сервіс" є Попов Олександр, який займає аналогічну посаду у вищезгаданому ПП "Стандарт".

Ваграм Симов’ян є співзасновником Асоціації працівників професійних охоронних структур в Харківській області разом із заступником мера Харкова з питань сім’ї, молоді та спорту Поповим Олександром. Також Попов має власну охоронну фірму "Інекс" і володіє збройним заводом "Латек", пише видання.