"Турбоатом" посилює охоронний режим

Четвер, 27 лютого 2014, 13:04

ВАТ "Турбоатом" підсилює охоронний режим підприємства, починаючи з четверга , 27 лютого.

Про це повідомляє прес-служба підприємства, передає "Інтерфакс-Україна".

"З 27 лютого 2014 року і до повного формування Кабінету міністрів на прохідних ВАТ "Турбоатом" розташовуватимуться дружини заводської самооборони для охорони громадського порядку", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, у зв'язку зі сформованою ситуацією в Україні і можливими несанкціонованими спробами дестабілізації роботи державного підприємства, керівництво "Турбоатома" прийняло рішення на прохідних заводу посилити охоронний режим з метою забезпечити безперебійний режим роботи підприємства.

Нагадаємо, Фонд держмайна України має намір у грудні 2014 року виставити на приватизаційний конкурс з відкритою пропозицією ціни за принципом аукціону 75,22% ВАТ "Турбоатом".

Водночас для приватизації "Турбоатому" необхідно прийняття відповідного рішення Кабінету міністрів. Крім того "Турбоатому" необхідно привести свою діяльність у відповідність до вимог закону про АТ.

Уряд запланував у держбюджеті-2014 зростання надходжень від приватизації до 17 млрд гривень, а Бюджетний комітет запропонував збільшити їх ще на 1,2 млрд гривень.