Міністерство курортів заплатить "регіоналу" мільйон за закордонні вояжі

Четвер, 13 лютого 2014, 11:43

Мінкурортів і туризму АР Крим уклало угоду з ТОВ "Кримський центр розвитку туризму" на забезпечення участі АРК в міжнародних спеціалізованих туристичних виставках, ярмарках, біржах, фестивалях та інших міжнародних заходах.

Про це пишуть"Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Вартість угоди становить 1,12 млн гривень.

Як зазначається, послуги замовлено до квітня 2014 року. Йдеться про міжнародні туристичні виставки.

"У замовлення входить підготовка виставкової площі делегації, сплата внесків, оренда презентаційного обладнання, роздаткові матеріали та сувенірна продукція, супровід перекладача, в деяких випадках також оренда залів, організація презентацій і прес-конференцій, транспортні послуги тощо", - пише видання.

"Кримський центр розвитку туризму" заснований ПП "Артек-Союз" Наталі Лобік і Кримська асоціація туристичних агентств, яку очолює Сергій Брайко, народний депутат від Партії регіонів, який в 2011-2012 роках був міністром регіонального розвитку і ЖКГ АР Крим.

Єдиним конкурентом на торгах було ПП "Лакбіл" харків’янки Людмили Гриненко, яке минулого року отримувало аналогічний підряд на 0,59 млн гривень.

У 2013 році "Кримський центр розвитку туризму" дістався тільки підряд вартістю 0,29 млн гривень на організацію міжнародного спеціалізованого ярмарку "Крим. Курорти. Туризм".

У "Віснику держзакупівель" опубліковано дані про підряди ТОВ "Кримський центр розвитку туризму" на 4,14 млн гривень.