Прасолов витратив мільйон на підготовку до виставки в Мілані

Понеділок, 27 січня 2014, 09:31

Мінекономрозвитку уклало угоду з ТОВ "Студія Ініт" на послуги розробки проектної документації на створення нацекспозиції України та її емблеми до Всесвітньої виставки "Експо-2015".

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Вартість угоди становить 1,19 млн гривень.

Як зазначається, гроші виділено на розробку ескізів конструкцій павільйону та прилеглої території, виконання робочих креслень конструкцій павільйону та прилеглої території, комп’ютерна побудова перспективи, складання кольорових зразків та фарбування креслень, розроблення зовнішнього та внутрішнього дизайну павільйону та прилеглої території, план електропостачання, розробка логотипу та емблеми національної експозиції і макетів друкованих рекламно-інформаційних матеріалів.

Павільйон займатиме до 700 кв. м., буде двоповерховим і повинен включати основний зал, зал для проведення ділової програми, кімнати для переговорів тощо. Незабудовану земельну ділянку мають оздобити зеленими насадженнями.

Київська фірма "Студія Ініт" належить Ірині Татарчук та Ігорю Лисаку.

Конкурентами на торгах були ТОВ "Абсолют інжинірінг центр і ТОВ "Портал КЖ-Буд".

Як повідомлялося у ЗМІ, 60 країн-учасниць виставки зведуть власні павільйони на "Експо – 2015", а близько 70 планують розміститися у спільних дев’яти кластерах. Презентація має продемонструвати економічний, інвестиційний, науковий, інноваційний, культурний і туристично-реакційний потенціал країни.