Присяжнюк жаліється, що через захоплення МінАПК не попав на роботу

П'ятниця, 24 січня 2014, 13:25

24 січня 2014 року Мінагропрод, попри опір охорони, було захоплено силовим методом групою людей, які представляються учасники масових протестів.

Про це йдеться у повідомленні міністерства.

Як повідомляється, в результаті цього співробітники Мінагропроду не змогли потрапити на робоче місце. Робота Міністерства, яке відповідає за ситуацію з продовольством у країні, паралізована.

Фахівці Мінагропроду не можуть виконувати свої прямі функції по забезпеченню аграріїв необхідними ресурсами для проведення весняно-польових робіт. Міністр Микола Присяжнюк закликав групу протестантів невідкладно надати доступ співробітникам міністерства до робочих місць.

"Мінагропрод заявляє, що не впускало групу протестантів до приміщення міністерства, як це було подано деякими засобами масової інформації. Натомість наголошуємо, що було здійснено силове захоплення приміщення",- йдеться у повідомленні.

Згідно із повідомленням прес-служби, під час захоплення будівлі були розбиті двері та вікна, знищені камери відеоспостереження, пульти управління, електричні щити. Охорону, яка намагалася чинити опір захоплювачам, було побито.