"Укрзалізниця" оновила постільну білизну на 10 мільйонів

Середа, 27 листопада 2013, 09:14

ДП "Укрзалізничпостач" за результатами тендеру уклало угоду з ПП "Ярослав" на придбання комплектів постільної білизни за суму 10,16 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" із посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, замовлено 87,150 комплектів білизни, до складу кожного входить два простирадла і напірник з бязі, а також рушник, махровий (39,867 комп.) або вафельний (47,283 компл).

"Комплекти з махровим рушником обійдуться по 100,25 гривень, а з вафельним - по 94,5 гривень. На білизні також має бути стандартний набивний малюнок: на напірнику у вигляді потрійної стрічки світло-блакитного кольору, на простирадлах - окрім стрічки також логотип "Укрзалізниці",- йдеться у повідомленні.

Приватне підприємство "Ярослав" засноване у 1995 році, статутний капітал фірми становить 13 млн гривень. Одноосібним незмінним власником і директором компанії є Олександр Барсук.

Разом ще з трьома фабриками ПП "Ярослав" входить до однойменного концерну, також очолюваного Барсуком. Олександр Барсук також відомий як член Громадської ради при Головному управлінні Міндоходів у Києві.

За останні чотири роки "Ярослав" виграв тендерів на 15,08 млн гривень, замовлення на текстиль фірма отримувала від "Укрзалізничпостачу", Міноборони та МНС.

Загалом у 2013 році "Укрзалізничпостач" провів тендери на постачання постільної білизни на 46,24 млн гривень.