Україна підписала з Чехією протокол до "антиофшорної" конвенції

Понеділок, 21 жовтня 2013, 13:23

За підсумками зустрічі президента Віктора Януковича і його чеського колеги Мілоша Земана було підписано низку угод.

Про це передає "Інтерфакс-Україна".

Згідно з повідомленням, за результатами переговорів підписано протокол до конвенції між урядами України та Чехії про уникнення подвійного оподаткування та попередження ухилень від сплати податків на доходи і майно.

Крім того, сторони підписали міжурядовий імплементаційний протокол до угоди між Україною та Євросоюзом про реадмісію осіб. Цей документ створює правові підстави та визначає порядок здійснення сторонами реадмісію.

"У присутності президентів двох країн були підписані спільна заява президентів, міжурядова угода про військові поховання, угода між міністерствами оборони двох країн про взаємний контроль якості продукції оборонного призначення у сфері військово-технічного співробітництва", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, 4 вересня, уряд України і Мальти підписали Конвенцію про уникнення подвійного оподаткування та запобігання ухилення від сплати податків на доходи.

Як відомо, 23 липня президент Віктор Янукович підписав закон "Про ратифікацію конвенції між Україною і Кіпром про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням.