Кисельов пішов з "Інтера" в радники до Фірташа

Середа, 2 жовтня 2013, 13:19

Євген Кисельов, відомий журналіст і медіаменеджер, призначений штатним радником Бориса Краснянського, керуючого директора Group DF Дмитра Фірташа.

Про це повідомили в прес-службі Group DF.

"Як голова наглядової ради телеканалу "Інтер", я весь цей рік співпрацював з Євгеном Олексійовичем і мав можливість оцінити його професійні якості. Тому я радий, що він прийняв пропозицію про роботу в Group DF. Упевнений, що його колосальні знання і досвід допоможуть у просуванні бренду Group DF на зовнішніх ринках. Однією із стратегічних цілей Групи є виведення наших компаній на міжнародні ринки капіталу. Тому, я вітаю Євгена Олексійовича в нашій команді", - сказав Краснянський.

Нагадаємо, що до приходу в Group DF Євген Кисельов обіймав посаду директора компанії "Національні інформаційні системи" (входить до групи "Інтер") і керував інформаційним мовленням телеканалу "Інтера". У минулому, він очолював ряд російських телеканалів.

Group DF - диверсифікована міжнародна група компаній, яка здійснює свою діяльність у ряді країн Європи і Азії. Власником є олігарх Дмитро Фірташ.