Азаров призначив нового голову наглядової ради "Нафтогазу"

Вівторок, 27 серпня 2013, 16:31

Кабмін за пропозицією Міністерства енергетики та вугільної промисловості звільнив від обов'язків голову наглядової ради НАК "Нафтогаз" Володимира Макуху, призначивши замість нього Андрія Бондаренка.

Про це йдеться у відповідному розпорядженні Кабміну, передають "Українські новини".

Даним розпорядженням Кабмін затвердив новий склад наглядової ради компанії. Згідно з документом, наглядова рада компанії включатиме 11 осіб, у тому числі голови.

Олександр Щукін (директор департаменту оргзабезпечення діяльності міністра та документальної роботи Міненерговугілля) призначений замглави наглядової ради.

Олександр Атрощенко (директор департаменту забезпечення роботи Мінекономрозвитку), Андрій Білоусов (заступник міністра регіонального розвитку і будівництва і ЖКГ), Євген Іванов (перший заступник голови ФДМ), Андрій Ігнатов (заступник міністра доходів і зборів), Сергій Мельниченко (директор департаменту фінансів виробничої сфери та майнових відносин Мінфіну), Олег Миргородський (директор юрдепартаменту Міненерго), Олексій Перевезенцев (директор юридичного департаменту Міністерства економічного розвитку і торгівлі), Олександр Сушко (заступник міністра екології та природних ресурсів), а також Олена Ференс (директор департаменту цивільного, фінансового законодавства та законодавства з земельних питань Мін'юсту) призначені членами наглядової ради "Нафтогазу".

Таким чином, Кабмін скоротив склад наглядової ради "Нафтогазу" з 13 до 11 осіб.

До звільнення в квітні з посади члена наглядової ради компанії Дмитра Мормуля, наглядову раду компанії складався з 14 осіб, включаючи голову.