Компанія Порошенка планує збільшити виробництво кондвиробів на 9%

Вівторок, 20 серпня 2013, 15:55

Корпорація Roshen, один з найбільших виробників кондитерських виробів в Україні, планує за підсумками 2013 року виробити 450 тис тонн продукції, що майже на 9% більше, ніж у 2012 році.

Про це повідомив директор із виробництва корпорації Roshen Євген Полтавцев на прес-конференції у вівторок у Києві, передає "Інтерфакс-Україна".

"Обсяги виробництва постійно зростають. Якщо говорити про планове виробництво на 2013 рік, то це - 450 тис тонн", - сказав Полтавцев.

Він уточнив, що в 2012 році в Україні було вироблено 293 тис тонн кондитерських виробів, у Росії - 120 тис тонн.

Полтавцев також зазначив, що за останні два роки корпорація вклала в устаткування українських фабрик понад 200 млн євро.

До складу корпорації Roshen входять Київська, Маріупольська (Донецька область), Кременчуцька (Полтавська область) та дві Вінницькі кондитерські фабрики, масломолочний комбінат "Бершадьмолоко", Літинський племзавод (обидва - Вінницька область), а також Липецька фабрика "Рошен" (РФ) та Клайпедська кондитерська фабрика (Литва).

Як відомо, Roshen постачає продукцію до Росії, Казахстану, Узбекистану, Киргизії, Азербайджану, Вірменії, Молдови, Естонії, Латвії, Литви, США, Канади Німеччини, Ізраїлю.