Будівельники Януковича отримали ще 44 мільйони на "Артек"

Понеділок, 19 серпня 2013, 09:06

ДП "Міжнародний дитячий центр "Артек" за результатами тендеру уклало угоду з установа "28 управління начальника робіт" Міноборони на будівельні роботи в районі табору "Лазурний".

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Вартість угоди становила 43,84 мільйона гривень.

Як зазначається, до кінця липня 2014 року коштом держбюджету мають реконструювати протизсувні споруди, ливневий пропуск, водоскидну і водозабірну частину, підпірні стіни, дренаж, також влаштувати зовнішні мережі електропостачання, зовнішні мережі і споруди водо-, тепло- і газопостачання, каналізації, змонтувати системи кабельного телебачення, телефонізації та Інтернету, здійснити благоустрій та озеленення території.

"Роботи з реконструкції "Артеку" почались у 2012 році. Тоді президент Віктор Янукович побував на фестивалі "Дитяча "Нова Хвиля-2012", який пройшов в "Артеку". Після візиту "Артек" провів тендери на будівельні роботи на загальну суму 96,7 млн гривень. Всі підряди отримало армійське "28 управління начальника робіт", пише видання.

За останні два роки "28 управління начальника робіт" отримало підрядів на 531,32 млн гривень, з них 380,97 млн гривень - на ремонт президентських дач у Форосі та Масандрі.

Єдиним конкурентом на тендері "Артеку" була фірма "Стандарт-Строй", котра належить депутату Севастопольської міськради від Партії регіонів Андрію Григорову.