"Візз Ейр Україна" планує в 2014 році відкрити у Львові 4 рейси

Четвер, 15 серпня 2013, 18:53

Авіакомпанія "Віз Ейр Україна" на 2014 рік запланувала базування на території Міжнародного аеропорту "Львів" імені Данила Галицького літака Airbus-320, що дозволить збільшити пасажиропотік через аеропорт на 200 тис осіб щорічно.

Про це повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації, передає "Інтерфакс-Україна".

За даними прес-служби відомства, про це йшла мова на зустрічі її голови Віктора Шемчука з гендиректором авіакомпанії Акош Бушем і гендиректором аеропорту "Львів" Романом Гонтарєвим 14 серпня 2013 року.

Шемчук зазначив, що Львівська область зацікавлена ​​у співпраці з низькобюджетними повітряними перевізниками, так як це дозволить значно розширити географію рейсів з регіону.

"Вже сьогодні мова йде про чотири додаткових рейси зі Львова до Італії, Іспанії, Великобританії і Ізраїлю. Сьогодні для нас дуже важливо вирішити питання авіасполучення Львів-Тель-Авів, оскільки цей напрямок цікавий жителям Галичини", - цитується в повідомленні Буш.

У свою чергу, голова ОДА зазначив, що звернеться до Мінінфраструктури з проханням про прискорення процедури організації нового повітряного напрямку.

"У планах авіакомпанії "Візз Ейр Україна" також розвиток авіасполучення між нашим містом і містами Росії, Грузії, Азербайджану і Казахстану", - йдеться в повідомленні.

За словами Шемчука, були проведені переговори з послом Казахстану в Україні, який запевнив, що зацікавлений в прямому авіасполученні між Львовом і Астаною.

Як повідомлялося, в липні 2013 року з посиланням на Буша, "Візз Ейр Україна" вивчала можливість відкриття бази у Львові.

Як відомо, "Візз Ейр Україна" з 1 жовтня 2013 року відкриває свою другу українську базу в Донецьку з одним літаком Airbus-320.