АНОНСИ ПОДІЙ

Вівторок, 25 червня 2013, 08:00

Вівторок, 25 червня

10:00 - засідання Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації.

11:00 - засідання Окружного адміністративного суду Києва, ініційоване незалежними оцінювачами України проти Кабміну. Оцінювачі вимагають захисту своїх конституційних прав, які, на їх думку, порушує постанова уряду № 231.

11:00 - круглий стіл "Новобудови-2013: тенденції, ціни, прогнози". Беруть участь: перший заступник голови комітету Верховної ради з питань будівництва, містобудування, житлово-комунального господарства та регіональної політики Володимир Вечерко, голова підкомітету з питань страхової діяльності, регулювання ріелтерської діяльності та інших операцій на ринку нерухомості, оцінки майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність парламентського комітету з питань фінансів і банківської діяльності Андрій Пінчук та ін.

11:00 - публічні дебати з актуальних питань земельних відносин та земельної реформи в Україні. Беруть участь: заступник голови Державного агентства земельних ресурсів Євген Бердніков, директор Інституту економічних досліджень і політичних консультацій Ігор Бураковський, керівник проекту "Барометр земельної реформи" Олег Нів'євський та ін.

13:00 - круглий стіл "Обмеження імпорту сировини: ризики для вітчизняної економіки і промисловості". Запитання: квотування імпорту вугілля і коксу: скільки втратить країна, світовий досвід протекціонізму: як правильно діяти згідно із вимогами Світової організації торгівлі, якою має бути зовнішньоекономічна політика Кабміну в умовах спаду в гірничо-металургійному комплексі.