Бюджетний iPhone почнуть розробляти в серпні 2013 року

Понеділок, 17 червня 2013, 15:38

До серійного випуску бюджетного iPhone і iPad mini другого покоління планується приступити в серпні 2013 року.

Компанія Apple розмістила у Pegatron замовлення на збірку недорогої моделі Apple iPhone і iPad mini другого покоління, передає Cnews з посиланням на DigiTimes.

Виробники деталей для бюджетного iPhone і нового iPad mini планують приступити до постачань необхідних компонентів для Pegatron в серпні, а сама Pegatron має намір випустити перші примірники готових пристроїв вже в серпні 2013 року.

Чутки про бюджетну модель iPhone ходять досить давно. Нещодавно китайське видання Commercial Times повідомило, що партнери Apple вже приступили до постачань деталей для нового пристрою.

Передбачається, що недорогий iPhone буде мати корпус з пластмаси, 8-МП камеру і поставлятися в п'яти варіантах забарвлення.

Експерти вважають, що недорогий iPhone - це продукт, який Apple просто зобов'язана представити, якщо бажає зберегти міцні позиції на світовому ринку.

За прогнозом Canalys, в найближчі роки основним чинником зростання ринку смартфонів стане підвищення попиту саме в країнах, що розвиваються, де населення має більш низький рівень доходу.