АНОНСИ ПОДІЙ

Середа, 12 червня 2013, 07:50

Середа, 12 червня

09:30 - заключна конференція проекту, фінансованого ЄС, "Східне партнерство - флагманська ініціатива тренінгового проекту з інтегрованого управління кордонами".

10:00 - засідання Кабміну під головуванням прем'єр-міністра Миколи Азарова. Під час засідання уряду заплановано проведення брифінгів за участю віце-прем'єр-міністра Олександра Вілкула, голови Державного агентства з туризму та курортів Олени Шаповалової, заступника керівника Секретаріату Кабміну Сергія Камишева.

10:00 - прес-конференція виконавчого директора з правового забезпечення ДП НАЕК "Енергоатом" Геннадія Барабаша, в ході якої він дасть оцінку останнім подіям стосовно виконувача обов'язків президента компанії НАЕК "Енергоатом" Віссаріона Кіма.

11:00 - просвітницька кампанія "Дні боротьби з підробками та піратством в Україні". Організатори: департамент промисловості та розвитку підприємництва Київської міської державної адміністрації спільно з громадською організацією "Український альянс по боротьбі з підробками і піратством".

14:00 - круглий стіл "Основні напрями діяльності органів державної влади України щодо захисту прав інтелектуальної власності". Мета кампанії - забезпечити захист прав інтелектуальної власності, підтримати вітчизняного виробника і підвищити обізнаність українського суспільства щодо негативних наслідків, пов'язаних з виробництвом і збутом контрафактних і піратських товарів для кожного громадянина та економіки держави в цілому.