У IDS Group кажуть, що звинувачення податкової є безпідставними

Вівторок, 11 червня 2013, 18:39

Керівництво компанії IDS Group Ukraine заявляє, що звинувачення з боку податкової відносно несплати податків є безпідставними.

Про це йдеться у офіційній заяві компанії.

"Керівництво компанії наголошує, що дані звинувачення з боку представників податкової є безпідставними, оскільки в поточному році у компанії не було жодної перевірки з боку податківців", - сказано у заяві.

У компанії зазначили, що під час останньої перевірки ПрАТ "ІДС" 5 жовтня 2012 року представниками податкових органів не було встановлено жодних порушень чинного законодавства, які привели б до донарахування податків та зборів.

"Незважаючи на це, 13 березня 2013 року проти ПрАТ "ІДС" було порушено кримінальне провадження по факту ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах. Незважаючи на те, що податковий орган отримав усі фінансові документи ПрАТ "ІДС", 7 червня був проведений у головному офісі компанії несанкціонований обшук", - заявили у IDS Group Ukraine.

За словами гендиректора ПрАт "ІДС" Марка Ткачука, компанії незрозумілі надмірний тиск та безпідставні звинувачення з боку податківців.

Як повідомлялося, за данимин ЗМІ, податкова вимагає від "Боржомі" (IDS Group Ukraine) 5 мільйонів гривень податків на прибуток з операції з цінними паперами, яка була здійснена три роки тому.

Як відомо, "IDS Group" - один з лідерів ринку мінеральних вод у всіх його категоріях. Група компаній "IDS Group" є частиною міжнародної компанії "IDS Borjomi International".

Об'єднана компанія виробляє мінеральні води, що представлені на ринку торговими марками "Моршинська", "Миргородська", "Трускавецька", "Старий Миргород", "Сорочинська", "Аляска", "Аква няня". Також є ексклюзивним імпортером грузинської мінеральної води "Боржомі" в Україні.

В кінці 2012 року структура "Альфа груп" бізнесмена Михайла Фрідмана придбала контрольний пакет виробника мінеральної води "Боржомі".

Нагадаємо, 8 листопада 2012 року консультант стратегії групи IDS Group Ukraine Микола Кміть заявив про рейдерське захоплення Миргородського заводу мінеральних вод.

У ЗМІ зазначили, що було заарештоване майно заводу мінеральних вод, земельні ділянки та будівлі, яке належать російському олігарху Борису Березовському, а також активи більше десятка фірм та акціонерних товариств в різних українських містах.