У Клименка відхрещуються від перевірок ТВі

Понеділок, 20 травня 2013, 09:05

Міндоходів не має претензій до телеканалу ТВі.

Про це йдеться в повідомленні Головного управління Міндоходів в Києві, передають "Українські новини".

"У засобах масової інформації з'явилася інформація про безпідставне нарахування штрафних санкцій ТОВ "Інтерпроф". Головне управління Міндоходів в Києві офіційно заявляє, що оприлюднена інформація є некоректною. Перевірка телеканалу в 2013 році не проводилася", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що податкова в Голосіївському районі столиці з моменту реєстрації товариства в 2009 документальні перевірки не проводилися, а потім була проведена перевірка "Інтерпрофіта" за період 2010-2012 згідно з планом-графіком на квітень 2013 року.

При проведенні перевірки були встановлені порушення податкового законодавства, про що було складено відповідний акт від 17 травня 2013, який в той же день був вручений підприємству.

"Якщо ТОВ "Інтерпроф" не погоджується з висновками акту, воно має право подати заперечення до акта у встановлений законодавством термін. Заперечення розглядатиметься на засіданні комісії, на яке будуть запрошені представники ТОВ "Інтерпроф", - йдеться в повідомленні.

Відзначається також, що ТОВ "Інтерпроф" і телеканал ТВi не є пов'язаними юридичними особами.

Міндоходів підкреслює, що жодних претензій до телеканалу ТВі не має.

Як повідомлялося, раніше ТВі заявив про тиск влади на канал з метою припинення його діяльності.

За даними каналу, 17 травня був отриманий акт перевірки, в якому передбачається штраф ТОВ "Інтерпроф" у розмірі більше 0,5 млн гривень.