АНОНСИ ПОДІЙ

П'ятниця, 12 квітня 2013, 08:00

П'ятниця, 12 квітня

12 квітня - всеукраїнська науково-практична конференція "Проблеми і перспективи експорту української м'ясної продукції на міжнародні ринки" для представників м'ясопереробної галузі.

Беруть участь: перший заступник міністра аграрної політики і продовольства Іван Бісюк, голова Державної ветеринарної та фітосанітарної служби Володимир Горжеєв, заcтупник Державної ветеринарної та фітосанітарної служби Віталій Башинський, директор Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи Анатолій Головко, заступник директора Інституту екології та токсикології ім. Л. І.Медведя Анатолій Подрушняк та ін.

09:30 - ранкова дискусія з приводу макроекономічної ситуації та бізнес-прогнозів на 2013 рік.

Беруть участь: міністр фінансів Юрій Колобов, представник Міжнародного валютного фонду в Україні Макс Альєр, віце-президент Європейської Бізнес Асоціації, голова правління Райффайзен Банку Аваль Володимир Лавренчук, координатор програми в Україні, Білорусі та Молдові, департаменту подолання бідності та економічного менеджменту, регіон Європи та Центральної Азії, Світовий банк Лаліта Мурті, радник з юридичних питань Міжнародної фінансової корпорації (IFC) Сергій Глущенко, головний економіст DragonCapital Олена Білан.

09:30 - посол США в Україні Джон Теффт представить заступницю державного секретаря США з публічної дипломатії Тару Соненшайн і міністра соціальної політики України Наталію Королевську, як головних доповідачів на відкритті Жіночого форуму "Жінки-підприємці: наступна рушійна сила української економіки?".

12:00 - засідання ради Українського союзу промисловців і підприємців з корпоративної безпеки.

Беруть участь: голова Ради з корпоративної безпеки, президент УСПП Анатолій Кінах, президент Української федерації професіоналів безпеки Сергій Шабовта, заступник керівника департаменту економічної і соціальної безпеки - керівник управління з питань економічної безпеки апарату РНБО України Олександр Мінін, директор департаменту державної регуляторної політики та розвитку підприємництва Міністерства економічного розвитку і торгівлі Галина Яцишина, представники навчальних закладів, профільних асоціацій, експерти та ін.

13:40 - брифінг представників керівництва Міністерства екології та природних ресурсів.

15:00 - Круглий стіл "Майбутнє газового ринку України: бачення інвесторів", в рамках якого відбудеться презентація рекомендацій щодо стратегії розвитку газового ринку України.

Беруть участь: віце-президент з розвідки і видобутку, глава компанії Shell в Україні Грехем Тайлі, генеральний менеджер Chevron в Україні Пітер Кларк, глава представництва ExxonMobil в Україні Джим Джонстон, співголова комітету Палати з питань палива та енергетики, CMS Cameron McKenna Віталій Радченко, президент Американської торговельної палати в Україні Хорхе Зукоскі, провідні експерти в галузі енергетики, представники Міністерства енергетики та вугільної промисловості, Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та ін.

Українські новини