Державні ветеринари злили 34 мільйони за комп’ютерну програму

Понеділок, 25 березня 2013, 12:23

Державний НДІ з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ "Бізтех" на послуги з техобслуговування обладнання на суму 34,3 млн гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, на серверах Держветфітослужби, а також регіональних служб і ветеринарних лабораторій до кінця року має бути встановлено програмне забезпечення, яке дозволить перейти на безпаперовий обмін інформацією між органами.

"Гроші призначені на оплату 32 серверних ліцензій і необмеженої кількості клієнтських ліцензій", - йдеться у повідомленні.

ТОВ "Бізтех" з 2009 року займається послугами у сфері ІТ. Першим засновником компанії був Юрій Моісєєв. Однак майже день в день з оголошенням тендеру державного НДІ у грудні 2012 року засновниками "Бізтеху" стали корпорація "Селена менеджмент са" (Панама) і компанія "Евер нью вікторі лімітед" (Гонконг).

На сайті "Бізтеху" повідомляється, що компанія має авторські права на програму "Енімал фарм", за допомогою якої вносяться дані до Єдиного державного реєстру тварин.