АНОНСИ ПОДІЙ

П'ятниця, 22 березня 2013, 08:00

П`ятниця, 22 березня

09:30 - круглий стіл "Презентація проекту закону "Про державну допомогу суб'єктам господарювання" за підтримки проекту Євросоюзу "Гармонізація систем забезпечення конкуренції та державних закупівель в Україні зі стандартами ЄС". Беруть участь: керівництво Антимонопольного комітету, представники підрозділу з питань економічного співробітництва, соціального та регіонального розвитку представництва ЄС в Україні та ін.

10:00 - круглий стіл "Хто і як кредитує сільгоспвиробників напередодні весняних польових робіт?". До участі запрошені: перший заступник голови Нацбанку Борис Приходько, директор департаменту фінансово-кредитної політики Мінагропроду Баграт Ахіджанов, президент Української аграрної конфедерації Леонід Козаченко та ін.

13:40 - брифінг заступника голови Державного агентства земельних ресурсів України Євгена Бердникова.

14:00 - засідання технічного комітету спільної групи з моніторингу програми бюджетної підтримки, на виконання умов угоди між Україною та ЄС про фінансування програми "Підтримка реалізації стратегії національної екологічної політики України на період до 2020 року".

Українські новини