Кримські держохоронці накупили машин більше ніж на мільйон

П'ятниця, 1 березня 2013, 14:36

Управління ДСО при ГУ МВС України в АР Крим за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "Ніко-Україна" на придбання п’яти автомобілів Mitsubishi загальною вартістю 1,16 млн гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, придбано три автомобілі марки "Mitsubishi Lancer 1,6 MT Inform" по 164 тис гривеньн. Машини білого кольору оснащені бортовим комп’ютером, кондиціонером, підігрівом та електроприводом зовнішніх дзеркал тощо.

Закупівлю здійснено за власні кошти управління.

Регіональні підрозділи УДСО почали масово купувати автомобілі Mitsubishi в листопаді 2012 року. З того часу з "Ніко-Україна" було укладено угоди на 13,06 млн гривень.

Нагадаємо, 28 лютого у ЗМІ з'явилася інформація про те, що управління державної служби охорони при ГУ МВС України в м. Києві за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "Ніко-Україна" на придбання шести автівок Mitsubishi загальною вартістю 1,29 млн гривень. Згодом, прес-служба КМДА спростувала цю інформацію.

В свою чергу, видання опублікувало фотодокази про придбання управлінням державної служби охорони при ГУ МВС України в Києві шести автомобілів.