Поки "АероСвіт" платить, "Бориспіль" рейси не призупиняє

Середа, 9 січня 2013, 11:57

Аеропорт "Бориспіль" обслуговуватиме рейси авіакомпанії "АероСвіт" відповідно до добового плану польотів.

Про це йдеться у повідомленні аеропорту.

"Аеропорт не призупинятиме рейси авіакомпанії з 12:00 9-го січня 2013 року, оскільки авіаперевізник на даний момент виконує гарантійні зобов'язання щодо сплати коштів за отримані послуги. Тривають перемовини з авіакомпанією щодо реструктуризації заборгованості та схеми передоплати на найближчі дні", - сказано у повідомленні.

У аеропорту заявили, що "Бориспіль" готовий до обслуговування усіх рейсів національних та міжнародних авіаперевізників відповідно до добового плану польотів.

"Нагадуємо, що рішення про затримку чи скасування рейсів приймає авіакомпанія. Саме авіакомпанія надає диспетчерам аеропорту інформацію, яка згодом транслюється на інформаційному табло та на сайті аеропорту", - зазначили у "Борисполі".

Як повідомлялося, через затримки та скасування рейсів авіакомпанії "АероСвіт" сотні українців в ряді країн світу не змогли вчасно повернутися в Україну.

Раніше госпсуд Київської області, розглянувши заяву від ПрАТ "Авіакомпанія "АероСвіт" про банкрутство, почав провадження у справі про банкрутство авіакомпанії.

Як відомо, власники "Донбасаеро" також планують розпочати процедуру банкрутства авіакомпанії

Нагадаємо, авіакомпанії "АероСвіт", "Донбасаеро" і "Дніпроавіа" об'єднані в альянс Українська авіаційна група, яка контролюється групою Приват Ігоря Коломойського.