ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Середа, 30 січня 2013, 21:00

Друг сина Януковича звинуватив Рудьковського в рейдерстві

За даними фінансово-промислової групи "Метал Юніон" Руслана Циплакова, рейдерське захоплення підприємства "Нафтогазвидобування" ініціював один із співвласників компанії - Микола Рудьковський.

У Держстаті підтвердили, що зростання ВВП впало до 0,2%

У Держстаті підтвердили, що зростання ВВП України за 2012 рік впало до 0,2% з 5,2% у 2011 році. За даними відомства, у 4-у кварталі 2012 року ВВП України зменшився на 2,7% у порівнянні з 4 кварталом 2011 року.

Борги українців за компослуги сягнули майже 13 мільярдів

За даними Держстату, заборгованість населення з оплати житлово-комунальних послуг на кінець грудня 2012 року становила 12,68 млрд гривень.

Головний економіст країни не сподівається, що МВФ дасть гроші

Міністр економічного розвитку і торгівлі Ігор Прасолов вважає малоймовірним підписання з МВФ нової програми за підсумками візиту місії фонду.

Стокгольмський суд затвердив "мирову" між Україною та Vanco

Арбітражний інститут Торгової палати Стокгольма в кінці грудня 2012 затвердив мирову угоду між Україною та компанією Vanco Prykerchenska.

Азаров звiльнив гендиректо​ра Аграрного фонду

Уряд України звiльнив Iгоря Якубовича з посади генерального директора Аграрного фонду. Гендиректором Аграрного фонду призначено Олександра Кирюка, який раніше обiймав у фондi посаду заступника гендиректора.

Ставицький: Україна виконала всi свої зобов'язання перед "Газпромом"

Ставицький зазначив, що юристи вивчають вимоги росiйського "Газпрому" до "Нафтогазу України" щодо виплати 7 млрд доларів за недобiр природного газу у 2012 роцi. За словами мiнiстра, Україна виконала всi свої зобов'язання за контрактом з юридичної точки зору i сплатила за весь спожитий газ.